Sfeer Fabriek
Keuken Sfeer Fabriek Gestructureerd helder cement met kookeiland VP
50

FABRIEK

Ga met de stroom mee!
Kleed uw keuken in betonkleuren. Integreer meubelen met compromisloze lijnen voor een ultra-moderne look!

Kiffa-fronten in mat zwarte en gestructureerd helder cement, greeploze profielen in RVS-kleur.
Werkbladen in gestructureerd cementgrijs laminaat en gestructureerd zwart laminaat.
Meubels op maat in mat zwarte en gestructureerd helder cement melamine.

KeukenFABRIEK

Ga met de stroom mee!
Kleed uw keuken in betonkleuren. Integreer meubelen met compromisloze lijnen voor een ultra-moderne look!

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 11 850 €

  • Keuken Sfeer Fabriek solution prix
  • Keuken Sfeer Fabriek solution prix plan

Oppervlakte 12,6 m²11 850 €

Inplanting in kookeiland

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Fabriek

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer RivieroeverKeuken Sfeer Rivieroever Hoogglansgelakt saliegroen U-förmige Anordnung mobiel
  • Sfeer GroeneKeuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout LM
  • Sfeer ImagineKeuken Sfeer Imagine Mat terracotta

De sfeer Fabriek: de open keuken met bar

Modern en gezellig

 

Betonlook


Bij de sfeer Fabriek staat de industriële stijl in de schijnwerpers. Dankzij het evenwicht tussen mat zwart en betongrijs laat deze open keuken in een loft de industriële stijl volledig tot zijn recht komen. In deze keuken worden ruwe materialen geaccentueerd. Het resultaat is een sober en strak ontwerp dat helemaal past bij deze elegante ruimte. De sfeer Fabriek heeft een karaktervolle stijl met extra grote volumes en donkere kleuren. Ze voelt gezellig aan, vooral dankzij de bijzondere bar waarrond het hele gezin in het midden van de kamer kan samenkomen.

 

De sfeer Fabriek is een open keuken met bar die er heel gezellig uitziet. Met haar centrale kookeiland als pronkstuk in de belangrijkste ruimte van het huis sluit de keuken perfect aan bij de loftsfeer die heerst in dit appartement. De grijze en zwarte kleuren weerspiegelen de industriële stijl die nog steeds erg geliefd is in ruimtes zonder scheidingswanden. Het centrale kookeiland is het kloppende hart van de ruimte, en bevat zowel de kook- als de afwashoek. Het eiland is in twee gesplitst. Het deel dat zichtbaar is vanuit de woon- en eetkamer heeft een grote bar, die wordt afgebakend door een zwart werkblad en drie barkrukjes. De meubels van de sfeer Fabriek combineren fronten in twee kleuren: mat zwarte melamine en gestructureerd grijs cement. De greeploze meubels zijn toch gemakkelijk te openen dankzij de geïntegreerde profielen van de Zen-lijn. Tegen de muur staat een kastenblok dat opbergruimte en inbouwapparatuur combineert.

 

Een grijze en zwarte keuken


Zwart is een van de meest gebruikte kleuren in industriële interieurs. In de keuken wordt het gecombineerd met materialen zoals hout, metaal of beton. De sfeer Fabriek heeft voor de laatste optie gekozen. De combinatie van grijs en zwart past perfect bij deze hedendaagse woning met een ruime indeling. Zwart geeft een elegante indruk die wordt benadrukt door de zachtheid van het grijs. Beton kan een koude uitstraling hebben als het alleen wordt gebruikt. Dat is echter niet het geval wanneer het wordt gecombineerd met andere kleuren of materialen. Dat bewijst de sfeer Fabriek.

 

Een uitgesproken stijl

De grijstinten en de zwarte kleur van de meubels zorgen voor een mooi samenhangend geheel. Dankzij de greeploze deuren en de subtiel geïntegreerde ledverlichting stralen alle meubels hetzelfde karakter uit, ook al zijn ze anders ingericht. Het kastenblok biedt u heel wat opbergruimte met handige systemen zoals uitschuifbare meubels. De huishoudelijke apparaten, zoals de oven op hoogte, zijn ook handig geplaatst om u meer comfort te bieden. De buffetkast is dan weer het perfecte overgangsmeubel. Hij neemt de lijnen en kleuren van de keuken over en trekt de lijn door om een perfecte eenheid te creëren. Om zijn rol als decoratief meubelstuk te versterken, kunt u op de legplankjes een aantal decoratie- en dagelijkse voorwerpen zetten.

 

Samenkomen aan de bar

Het pronkstuk van deze open keuken, die naadloos overgaat in de woon- en de eetkamer, is het multifunctionele centrale kookeiland. Door de kookplaat en spoelbak te integreren, is het een zeer aangename plek om te werken. Met zijn rug naar het grote raam baadt de persoon die kookt in een oase van licht. Het iets hogere werkblad is dan weer perfect om een hapje te eten. Dankzij deze indeling kunnen er heel wat gasten aan het eiland plaatsnemen, zonder dat ze de doorgang versperren. De bar wordt dan een ruimte op zich. Hij wordt de perfecte schakel tussen de eetkamer en de keuken.

 

Kom deze open keuken met bar van de sfeer Fabriek, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms. Vraag zeker het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Ze zijn er om uw project op punt te stellen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering.