Color Loft Sfeer
Keuken Color Loft Sfeer Fénix grigio bromo VP
50

Color loft

Een warme uitstraling en kleurcontrasten voor meer gezelligheid.

Luxe Line-fronten van Fenix®-laminaat in de kleur Grigio Bromo, Gaia-fronten in de kleur matgelakt tamariskroze,
en Kiffa-fronten van gemelamineerde plaat in de kleur gestructureerd grijsgetint larikshout.
Luxe-werkblad van Fenix®-laminaat in de kleur Grigio Bromo en laminaat in de kleur gestructureerd grijsgetint larikshout.

KeukenColor loft

Een warme uitstraling en kleurcontrasten voor meer gezelligheid.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 12 198 €

  • Cuisine ambiance Color Loft solution prix
  • Cuisine ambiance Color Loft solution prix Plan

Oppervlakte 19,71 m²12 198 €

Inplanting in U

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Color Loft Sfeer

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • WINTERTUIN SFEERKeuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
  • STUDIO TECHNO SFEER Keuken Studio techno sfeer Metallic geborsteld LM
  • NATUURLIJKE REFUGE SFEERKeuken Natuurlijke Refuge Sfeer Gestructureerd gevlamd bruin larikshout LM

Open keuken naar de woonkamer in de sfeer Color Loft

De open keuken, het hart van de woning

Een kleurrijke ruimte

De leefruimte van deze woning lijkt wel grenzeloos. Er zijn geen muren die de ruimte breken. Toch kan er op een creatieve manier een logische indeling worden gemaakt, waarbij woonkamer, keuken of eetkamer duidelijk afgescheiden zijn. Kleur speelt hierbij een centrale rol. Het is een visueel hulpmiddel dat de weg kan wijzen in een woning en de verschillende ruimtes kan aanduiden zonder deze fysiek af te scheiden.

 

De keuken in de sfeer Color Loft is open naar de woonkamer en krijgt een speciale plaats toebedeeld in deze oude boerderij, die gerenoveerd is tot een functionele gezinswoning in designstijl. De open U-keuken heeft zijn eigen indeling in de grote centrale ruimte. Een elegante kast achter de hal combineert opbergruimte met inbouwapparatuur. Tegen beide muren staan onderkasten, met plaats voor een spoelbak en kookplaat. Maar één muur is uitgerust met bovenkasten om het open gevoel te behouden. De keuken wordt afgesloten door een grote tafel (in de plaats van een kookeiland), die de keuken met de rest van de ruimte verbindt. De onderkasten lopen onder de eethoek en het raam door de keuken uit. Het element onder het raam heeft verschillende functies: de drie laden bieden opbergruimte, terwijl het blad kan worden gebruikt als legplank voor decoratieve voorwerpen of als bank om in de tuin te kijken.

 

Een unieke esthetiek

De Color Loft-keukenmeubels hebben bewust een minimalistische esthetiek. De grepen van de onderkasten zijn vervangen door geïntegreerde profielen, waardoor de opbergruimte makkelijk toegankelijk blijft. De bovenkasten zijn dan weer voorzien van opklapdeuren. Ook hier een greeploos ontwerp, in lijn met de onderkasten. Hetzelfde geldt voor het keukenblok, opnieuw in een uitvoering zonder grepen, zodat er niets uitsteekt. De keukenfronten mogen dan glad zijn, ze hebben wel degelijk karakter. De designlook is te danken aan de materiaalkeuze: het Fenix Luxe-laminaat, dat ook wordt gebruikt voor het werkblad, reflecteert weinig licht, waardoor de keuken een heel moderne matte uitstraling krijgt. Zowel de tafel als het keukenblok met opbergruimte zijn gemaakt van een speciale, opvallende houtsoort. Larikshout is een unieke houtsoort die de esthetiek van deze keuken ten goede komt. Alle details van deze open keuken naar de woonkamer laten zien hoeveel aandacht de eigenaren van dit huis besteden aan decoratie en design.

 

Kleur als leidraad

In tegenstelling tot een witte keuken tooit deze open keuken naar de woonkamer zich in unieke kleuren. Roze wordt niet vaak gebruikt voor het ontwerp van keukens, maar in combinatie met grijs krijgt deze kleur een mysterieuze designuitstraling. Het is ook onmiskenbaar de blikvanger in deze open keuken naar de woonkamer. Dankzij de kleurcodes kan elke bezoeker de verschillende zones in deze enorme leefruimte onderscheiden: rood voor de hal, blauw voor de woonkamer en roze en grijs voor de open keuken. Merk op dat meubels die in verschillende ruimtes kunnen worden gebruikt, verschillende kleuren hebben, zoals de tafel of het bargedeelte, meubels die zowel in de eetkamer als in de keuken thuishoren.

 

Kom de open keuken naar de woonkamer in de sfeer Color Soft of andere keukenmodellen ontdekken in onze showroom. Vraag zeker het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Ze zijn er om uw project op punt te stellen en al uw vragen te beantwoorden, van de prijs tot de levering.