STUDIO TECHNO SFEER
50

Studio techno

Een avant-gardistische keuken waarin een idee van volume wordt gecreëerd met een kleurrijke scheidingswand!

Kiffa-fronten in de kleur metallic geborsteld, Silia-grepen in de kleur mat zwart, Silia-grepen in de kleur mat zwart.
Werkblad van Luxe-laminaat, Fenix®-laminaat in de kleur blu Fes.
Kiffa-meubels op maat in de kleur mat krijt.

KeukenStudio techno

Een avant-gardistische keuken waarin een idee van volume wordt gecreëerd met een kleurrijke scheidingswand!

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een STUDIO TECHNO SFEER

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Color Loft SfeerKeuken Color Loft Sfeer Fénix grigio bromo LM
  • WINTERTUIN SFEERKeuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
  • NATUURLIJKE REFUGE SFEERKeuken Natuurlijke Refuge Sfeer Gestructureerd gevlamd bruin larikshout LM

Sfeer Studio Techno: een compacte, slimme keuken

Een uniek product

 

Een frisse en trendy keuken

Deze uitgeruste keuken in de sfeer Studio Techno heeft een frisse, avant-gardistische uitstraling. Studio Techno is een radicale breuk met de traditionele keuken – een radicaal design voor een nieuw tijdperk. Deze sfeer is geïnspireerd op de kleuren van de nacht – elektrisch blauw in contrast met diep zwart – voor een frisse, eigenzinnige en feestelijke look. Maar ‘techno’ staat natuurlijk ook voor technologie: deze compacte keuken biedt een modern keukenmodel met apparatuur, meubels en huishoudtoestellen van topkwaliteit!

 

Een compacte, slimme keuken

Vergeet het beeld van de slecht uitgeruste kitchenette. De compacte keuken Studio Techno heeft alle kenmerken van een grote keuken. Achter de fronten gaat een complete uitrusting schuil en opvallend veel ruimte voor huishoudtoestellen en opbergmogelijkheden. Wat is het geheim van deze compacte keuken? Maatwerk is de oplossing om het aantal vierkante meters in een studio te vergroten. De keuken Studio Techno optimaliseert de ruimte door de volledige hoogte onder het plafond te benutten met speciaal ontworpen meubels. Deze inrichting op maat zorgt ervoor dat er geen ruimteverlies is! Open de kastdeuren en ontdek de ruime opbergruimte. Deze keuken heeft extra hoge laden waar accessoires en vaatwerk makkelijk kunnen worden opgeborgen. Een geïntegreerde vaatwasser, inductiekookplaat, grote koelkast en oven – alle huishoudelijke apparaten zijn aanwezig, en van uitstekende kwaliteit! Door de optimale inrichting van de ruimte biedt deze compacte keuken zelfs plaats aan een tafel met atypische vorm – en voegt zo een extra designelement toe. Een gebruiksklare ontbijtruimte met producten en huishoudtoestellen in de eethoek, verborgen achter een opklapbaar paneel, maar met maximaal comfort en opbergruimte voor de eigenaars. Keukens zoals Studio Techno laten zien dat maatwerk net zo geschikt is voor grote huizen als kleine appartementen, ook al is het einddoel niet noodzakelijk hetzelfde. In een kitchenette zorgt maatwerk ervoor dat de beschikbare ruimte wordt geoptimaliseerd, terwijl maatwerk in een ruime woning het interieur beter maakt door een of meer meubels te creëren of in te richten.

 

Een keuken met een compromisloos design

De uitgeruste keuken Studio Techno is niet alleen heel praktisch ontworpen, maar heeft ook een opmerkelijk design. In tegenstelling tot de meer traditionele keukens in natuurlijk hout, zoals eikenhout, of in de kleur wit, gaat de sfeer Studio Techno resoluut voor gedurfde kleuren. De zwarte meubels worden gecombineerd met een structuur in elektrisch blauw, waardoor ze nog beter tot hun recht komen. De fronten van gemelamineerde plaat in de kleur hoogglans metallic geborsteld van deze meubels contrasteren met het kader in mat blauw. Dezelfde matte afwerking vinden we terug in de grepen van de meubels en het werkblad, gemaakt van Fenix-laminaat. Dit hoogwaardige materiaal combineert een zijdeachtig gevoel met een matte intense kleur en is voorzien van een antivingerafdruklaag voor een smetteloze keuken. De compacte keuken Studio Techno valt onmiddellijk op en moet er dus onberispelijk uitzien! De geïntegreerde spoelbak is tegelijk mooi én praktisch en past daarom perfect in dit type inrichting. Hetzelfde geldt voor de volledig geïntegreerde huishoudtoestellen, zoals de koelkast en vaatwasser. Deze leveren hoogwaardige prestaties, maar zitten discreet weggeborgen achter de meubelfronten. De minimalistische grepen van de meubels onderstrepen het ontwerp van deze keuken en geven prioriteit aan de circulatieruimte. De geïntegreerde lampen onder de bovenkasten verlichten het werkblad op een efficiënte manier. Onder de spoelbak bevindt zich een meubelstuk met afvalemmer om makkelijk afval te scheiden – het bewijs dat deze compacte keuken met de tijd meegaat!

 

Kom de compacte keuken in de sfeer Studio Techno samen met andere modellen van uitgeruste keukens ontdekken in onze showrooms of in een verkooppunt. De ontwerpers van Mobalpa begeleiden u graag met advies. Zij zijn er om u te helpen uw keukenproject helemaal uit te denken en al uw vragen – van de prijs tot de uiteindelijke levering – te beantwoorden.