NATUURLIJKE REFUGE SFEER
Keuken Natuurlijke Refuge Sfeer Gestructureerd gevlamd bruin larikshout VP

KeukenNATUURLIJKE REFUGE

De keuken als een oase van rust. Verjong u in deze zachte omgeving met zijn minerale en plantaardige kleuren. Keer terug naar ruwe en authentieke materialen en pas uw manier van consumeren aan, meer lokaal en gericht op de natuur. Deze schijnbare eenvoud doet niets af aan de vele geboden oplossingen of het atypische ontwerp van dit lichte glazen dak.

Kiffa-fronten in de kleur gevlamd bruin larikshout en Melia-fronten in de kleur Azul marino, Silia-grepen in de kleur mat zwart.
Gelamineerd werkblad in de kleur gevlamd bruin larikshout.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 5 403 €

Cuisine Ambiance Refuge Minéral solution prix
Cuisine Ambiance Refuge Minéral solution prix plan
Inplanting in IOppervlakte 14,35 m²
5 403 €

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een NATUURLIJKE REFUGE SFEER

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Keuken modern, functioneel

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

 • Color Loft Sfeer
  Keuken Color Loft Sfeer Fénix grigio bromo LM
 • WINTERTUIN SFEER
  Keuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
 • STUDIO TECHNO SFEER
  Keuken Studio techno sfeer Metallic geborsteld LM

NATUURLIJKE REFUGE

De houten keuken in de sfeer Natuurlijke Refuge brengt de natuur in huis.

 

Terug naar de basis met hout

Dit moderne huis met groen dak gaat helemaal op in het betoverende landschap en lijkt recht uit een sprookje te komen. De bouw ervan gebeurde met heel veel respect voor – en dus zo weinig mogelijk impact op – de omgeving. De eigenaars kozen vervolgens voor een eenvoudige keuken met een natuurlijke uitstraling, die perfect bij de rest van het huis paste. De keuken in de sfeer Natuurlijke Refuge is ontworpen met ruw authentiek materiaal en hout, in combinatie met discrete kleuraccenten.

 

De inrichting lijkt op het eerste gezicht eenvoudig, maar deze keuken heeft meer dan één stijlvolle troef achter de hand. Achter de fronten en deuren van hout gaan een groot aantal slim verborgen functies schuil. Deze authentieke ruimte heeft een natuurlijke uitstraling gekregen en biedt plaats aan een hal met kledingkast, een bureau, een keuken, een eethoek, een vaatwerkkast, een boekenkast en verschillende functionele opbergruimtes. Deze elementen op maat zijn harmonieus met elkaar verweven dankzij hun bij elkaar passende materialen en kleuren. Het stijlvolle, multifunctionele blok van vloer tot plafond creëert een subtiele scheiding tussen de keuken en de woonkamer. Het heeft talloze opbergmogelijkheden en kan worden gepersonaliseerd.

 

Een hint van ruw hout

Wat is er natuurlijker dan ruw hout voor de decoratieve elementen en de fronten in een keuken? Onbehandeld hout is niet alleen een gezond, authentiek materiaal, het is ook heel trendy. Als materiaalkeuze is het helemaal niet achterhaald. Het wordt juist vaak gebruikt voor keukenprojecten met een eigentijdse inrichting, omdat het voor een moderne uitstraling zorgt. Of u nu kiest voor eikenhout of dennenhout, ruw hout wordt altijd gecombineerd met natuurlijke elementen die het hele huis een warme sfeer geven. Wij houden van het massieve karakter, dat de focus legt op de duurzaamheid van dit materiaal – niet onbelangrijk voor een keuken. De meubelfronten van de keuken in de sfeer Natuurlijke Refuge hebben een larikshoutdecor, een geaderd hout in warme tinten. Het donkere hout heeft een design uitstraling en geeft deze keuken een moderne uitstraling, ergens tussen mineraal en organisch. De decoratie van de meubels in de sfeer Natuurlijke Refuge zorgt voor een warme gloed in de ruimte, zo kenmerkend voor houten keukens.

 

Een origineel en modern project

Het zou jammer zijn om voor een keuken van hout, ruw of niet, automatisch een traditioneel ontwerp te maken. Integendeel. Een houten keuken wordt juist interessanter met een ongewone inrichting die het houtdecor versterkt. Hier geen kookeiland, maar een lange houten tafel waaraan het hele gezin kan aanschuiven of die kan worden gebruikt als verlengstuk van het werkblad. Onderaan de trendy glazen wand, die de hal van de keuken scheidt, zijn aan beiden kanten opbergmeubels geplaatst. Ook in het op maat gemaakte meubelstuk met houten deuren is er een overvloed aan ruimte. De sobere stijl staat mooi in contrast met de complexe inrichting die plaats biedt aan een kledingkast, vaatwerkkast én boekenkast. Op de sierlijke glazen legplanken kunt u uw mooiste decoratieve voorwerpen uitstallen.

 

Kom de massief houten keuken in de sfeer Natuurlijke Refuge of andere keukenmodellen ontdekken in een Mobalpa-verkooppunt. Onze ontwerpers begeleiden u graag met advies, terwijl u de producten in onze winkel ontdekt. Zij helpen uw keukenproject helemaal uit te denken en al uw vragen – van de prijs tot de uiteindelijke levering – te beantwoorden.