WINTERTUIN SFEER
Keuken Wintertuin Sfeer Forestgebeitst eikenhout
50

WINTERTUIN

Bij de renovatie is ervoor gezorgd dat de kleuren van de keuken harmonieus overgaan in de omringende natuur.

Altis-fronten van fineer in de kleur forestgebeitst eikenhout en Luxe Line-fronten van Fenix®-laminaat
in de kleur verde Comodoro, Soline-grepen van rvs. Quartz-werkbladen van Pierredeplan in de kleur
Olympe Pinchard en van Luxe-laminaat in de kleur Terrazzo.

KeukenWINTERTUIN

Bij de renovatie is ervoor gezorgd dat de kleuren van de keuken harmonieus overgaan in de omringende natuur.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 11 310 €

  • Wintertuin keuken prijs oplossing
  • Wintertuin keuken prijs oplossing Plan

Oppervlakte 12,84 m²11 310 €

Inplanting in U

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een WINTERTUIN SFEER

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Color Loft SfeerKeuken Color Loft Sfeer Fénix grigio bromo LM
  • NATUURLIJKE REFUGE SFEERKeuken Natuurlijke Refuge Sfeer Gestructureerd gevlamd bruin larikshout LM
  • STUDIO TECHNO SFEER Keuken Studio techno sfeer Metallic geborsteld LM

Een groene keuken – ook in een moderne keuken is er ruimte voor de natuur.

De kleur groen doet direct denken aan de natuur en alles wat zij te bieden heeft en past perfect in een modern, eigentijds interieur.

 

Groene keukens zijn een trend geworden.

 

Ze komen tegemoet aan de behoefte om het thuis gezellig te maken, en dan vooral in de ruimte die zo een centrale plaats inneemt! Keukenmeubels met groene fronten, groengekleurde muurbekleding, keukengerei en decoratieve voorwerpen in het groen – met de kleur groen kan een gepersonaliseerde keuken met een moderne, authentieke uitstraling worden gecreëerd waar het aangenaam toeven is.

 

Een groene keuken – alleen maar goede redenen om ervoor te kiezen.

Er waait een frisse, elegante wind door de hedendaagse groene keukens: we willen kunnen koken en gasten ontvangen en vermaken in een keuken met een gezellige sfeer, dicht bij de natuur.

De kleur groen staat synoniem voor groei en vernieuwing, voor frisheid en transformatie. Deze energieke en toch ontspannende kleur wordt ook gezien als een bron van welzijn en creativiteit.

Groene meubels geven een keuken een dynamische sfeer. Ze nodigen uit om te ontspannen bij een goed glas of een lekkere maaltijd. De groene keuken is fris en dynamisch. Op de keukenmeubels, als verf aan de muur of als decoratief accessoire – de kleur groen geeft deze ruimte een ‘healthy’ look en zorgt voor de ideale sfeer om te werken met gezonde kwaliteitsproducten.

 

Groen bestaat in oneindig veel variaties en heeft bovendien het voordeel dat het makkelijk kan worden gecombineerd met andere materialen en kleuren, zoals hout, gewaxt beton, wit, zwart en zelfs poederroze. Een groene keuken biedt heel veel mogelijkheden voor een functioneel en esthetisch ontwerp, dat zich onderscheidt van andere hedendaagse keukens. Wacht dus niet langer en ga voor groen!

 

Een groene keuken met hout, dé moderne keuken met een naturel uitstraling.

De combinatie van ruwe en natuurlijke materialen zorgt voor een keuken met een harmonieus, stijlvol decor.

Hout en groen gaan perfect samen. In een moderne groene keuken met een naturel uitstraling is hout dan ook het belangrijkste materiaal. In de groene keuken in de sfeer Wintertuin van Mobalpa worden groene meubels met houten fronten gecombineerd met een wit Quartz-werkblad. Het geeft de open ruimte naar de eetkamer een frisse, gezellige uitstraling die goed past bij een eigentijdse woonstijl.

De witte kleur verlicht de ruimte, terwijl een zwarte muur de groen- en houttinten onderstreept en diepte in deze leefruimte brengt.

 

De olijfgroene tegelbekleding in de eethoek is een echte blikvanger die de ruimte glans en karakter geeft. De groene stoelen met zwarte poten nodigen uit om comfortabel te genieten van de natuurlijke sfeer, die nog wordt versterkt door de elegant geplaatste planten en kruiden.

 

De keuken is verder aangekleed met keukengerei en decoratieve voorwerpen in groene tinten op de legplanken, waardoor de accessoires en kleine huishoudtoestellen mooi uitkomen. De groene keuken van Mobalpa biedt een moment van rust en plezier. Voor kleurrijke en vrolijke maaltijden!

Onze Mobalpa-ontwerpers begeleiden u bij uw keuze voor kleuren en materialen die uw moderne en authentieke groene keuken tot leven kunnen brengen. Neem gerust contact met hen op. Ze delen graag al hun ideeën met u!

 

Alle tinten groen voor een naturel designkeuken.

De kleur groen speelt in op de huidige trends van ‘back to basics’ en gezonder eten. Deze vertalen zich ook naar de keuken met een uitgebreid aanbod groentinten, die stuk voor stuk een streling voor het oog zijn!

 

De olijfgroene keuken

Een keuken in olijfgroen, intens en gezellig, met een perfecte afwisseling tussen hout en zwart. Het werkblad en de keukenachterwand van gewaxt beton worden stijlvol gecombineerd met de keukendeuren van eikenhout en de onderkasten in de kleur groen.

 

De keuken in de kleuren groen en wit

De opbergruimte in de kleur groen met grepen van messing wordt verenigd met een kookeiland van helder wit marmer voor een groen interieur met een chique uitstraling.

 

De keuken in de kleur kakigroen

Kakigroen is makkelijk te combineren en zorgt voor diepte in een moderne keuken. De keuken in het kakigroen gecombineerd met een houten werkblad brengt u midden in de natuur. Keukenmeubels in de kleur kakigroen met matte afwerking geven samen met een donkere kleur een moderne uitstraling aan uw interieur.

 

De pastelgroene keuken

De lichtgroene kleur nodigt uit tot rust. Het brengt licht in de keuken en zorgt voor een trendy Scandinavische stijl. Het zachte pastelgroen in combinatie met een tafel of kookeiland van ruw hout is een lust voor het oog!

 

Kom inspiratie opdoen voor een groene keuken in alle mogelijke opstellingen in een verkooppunt en ontdek hoe wij uw droomkeuken op maat kunnen ontwerpen.