Sfeer Brooklyn
Keukens Sfeer Brooklyn Mat platinagrijs U-förmige Anordnung VP
50

BROOKLYN

New York thuis.
Geef je keuken wat stijl! Hier brengen de bistro-stijl handgrepen en platina grijs u naar New York. In een stedelijke en eigentijdse geest.

Eole-fronten in platinagrijs, Retro-handgrepen in mat zwart.
Werkblad in gestructureerd, naturel e ikenhoutlaminaat.

KeukenBROOKLYN

New York thuis.
Geef je keuken wat stijl! Hier brengen de bistro-stijl handgrepen en platina grijs u naar New York. In een stedelijke en eigentijdse geest.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 9 086 €

  • Sfeer Brooklyn solution prix
  • Sfeer Brooklyn solution prix

Oppervlakte 7,48 m²9 086 €

Inplanting in U

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Brooklyn

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer FactoryKeuken sfeer Factory Matgelakt zwart met kookeiland
  • Sfeer CocooningKeuken Sfeer Cocooning Gevernist mat wit U-vormige lay-out
  • Sfeer EscapadeKeuken Sfeer Escapade Synchroon naturel eikenhout lineaire indeling met kookeiland LM

De keuken in industriële stijl met de Brooklyn Ambiance

 

Heel New York in een kleine ruimte

 

De New York City Spirit


Brooklyn, een van de vijf stadsdelen van New York, is zeker de beste plek om te wonen. Zeer populair, het verzamelt een hechte gemeenschap die graag plezier maakt, feest maar ook innoveert en onderneemt. U vindt er kunstenaarsateliers, maar ook vintage boetiekjes en trendy restaurants. Qua architectuur zijn de rode bakstenen huizen van deze wijk onmiddellijk herkenbaar. De keuken van Ambiance Brooklyn weerspiegelt deze bijzondere stijl, die zowel industrieel, authentiek als warm is. 

 

Een industriële stijl die altijd wint

 

Hoe integreer je industriële stijl in een ruimte als de keuken? Dit type decoratie is geïnspireerd op de grote lofts en kunstenaarsstudio's in New York. Voor de muren en het meubilair maken wij gebruik van ruwe materialen zoals beton, baksteen en metaal. De industriële stijl kopieert de binnenhuisinrichting van oude fabrieken en steunt ook op elementen die een authentiek beeld geven, zoals hout of vintage decoratie. Het glazen dak, het toonbankmeubilair of de wandklok zijn typische voorwerpen van deze stijl.  Om dit soort sfeer te vinden, gebruiken we tenslotte neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. De Brooklyn keuken combineert verschillende codes van de industriële stijl. De omlijste deuren met hun bistrogrepen doen denken aan een ouderwetse winkel, evenals de eenvoudige wandplanken en het houten werkblad. Ook de in het hoge meubilair geïntegreerde spots versterken deze sfeer als ware het een etalage. De zwarte wand ter hoogte van het kookgedeelte geeft daarentegen een boost en diepte. De overwegend grijze kleur hier is ideaal om een industrieel decor te introduceren en toch mooi licht te blijven. Dankzij het lichte houten werkblad is de kamer in evenwicht qua kleur en helderheid. 

 

Ruimte optimaliseren met een U-vormige keuken


De industriële stijl is niet voorbehouden aan grote ruimtes zoals een loft of een atelier, hij bevalt ook kleine appartementen. In Brooklyn, de trendy wijk voor kunstenaars, staan huizen waar de vierkante meters voor elke kamer tellen. Het is daarom noodzakelijk de ruimte te optimaliseren om niet overweldigd te worden, maar ook om het interieur zo goed mogelijk in te delen. De Ambiance Brooklyn keuken is gebaseerd op een U-vormige opstelling en is compact zonder de indruk te wekken smal te zijn. Alles is gestroomlijnd en men kan de vloeiende circulatie tussen de kook-, was- en bereidingsruimten alleen maar waarderen. De U-vormige keuken maakt het ook mogelijk om de kleinste hoekjes te benutten: de hoekkasten vermijden elk ruimteverlies. Het is echter belangrijk te weten hoe de volumes aan de drie zijden van de muur moeten worden beheerd om een luchtig geheel te behouden. De Ambiance Brooklyn maakt gebruik van ingenieuze systemen om de bergruimte te vermenigvuldigen zonder de stijl te verzwaren. De meubellijn in het plafond biedt een grote hoeveelheid opbergruimte in de hoogte die onzichtbaar blijft als je niet omhoog kijkt. De volumes verschillen van wand tot wand dankzij de afwisseling tussen onderkasten, vrijhangende boekenplanken en kasten. Zelfs als de ruimte het niet toelaat een centraal eiland te installeren, is het in deze keuken toch aangenaam om aan het einde van het werkblad een kopje koffie te drinken.

 

Details die alles veranderen

 

Deze kleine keuken heeft alle kenmerken van een grote keuken, en maakt gebruik van lay-out en design ideeën om het gevoel van ruimte te vergroten. Aan de kookkant duwt de installatie van een spiegelkast de muur visueel naar achteren: alles lijkt luchtiger in de kamer. Als je de gootsteen recht voor het raam zet, wordt de horizon breder. Als je gaat afwassen, heb je een panoramisch uitzicht op de buitenkant. De keuken heeft ook veel efficiënte opbergruimte, zoals flessenrekken. Zo is alles op zijn plaats en hoeft u geen compromissen te sluiten op het vlak van organisatie of decoratie. Het houten werkblad is dan bevrijd van overbodig materiaal en biedt een prachtig oppervlak om op te werken. Tenslotte is de Ambiance Brooklyn, ondanks zijn afmetingen, uitgerust met apparatuur die het leven gemakkelijker maakt: de hooggeplaatste vaatwasser biedt een ongelooflijk comfort dat u zich niet zou voorstellen in een kleine keuken.

 

Kom en ontdek de keuken in industriële stijl met de Ambiance Brooklyn en de andere modellen van inbouwkeukens in onze showrooms.