Sfeer Mélia - Aromatic
Keuken Sfeer Mélia - Aromatic Hoogglans Aravis-wit U-förmige Anordnung VP

KeukenMELIA AROMATIC

Deze open, wit-groene keuken vormt het hart van de woonkamer. Bij het ontwerp werd daarom rekening gehouden met zowel het functionele als het esthetische aspect: grote wandkasten voor zo veel mogelijk opbergruimte, een zitgedeelte met verhoogde meubels op maat, zoals een moestuinbak met kruidenplanten, waarachter zich een discrete keuken bevindt met een leisteenkleurig werkblad in Quartz voor een mineraalachtig effect.

Fronten Mélia DL in mat gevernist grafiet, Mélia in mat wit gevernist en Tallys in gelakt soft Genuagroen.
Handgrepen Ného, afwerking mat nikkelzwart. Werkblad in mat leisteengrijs kwarts.

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Mélia - Aromatic

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

 • Duurzaam gemaakt
 • Opgeleide ontwerpers
 • In het hart van de Alpen
 • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Keuken modern, functioneel

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

 • Sfeer Hedendaags
  Keuken Sfeer Hedendaags Gestructureerde Quercy-notelaar mit kookeiland LM benl
 • Sfeer Groene
  Keuken Sfeer Groene aménagée en U Synchroon naturel eikenhout LM
 • Sfeer Essentie
  Keuken Sfeer Essentie Gevernist mat polair wit met kookeiland LM

De originele keuken met Sfeer Mélia - Aromatic

 

De groene geest regeert in deze design keuken!

 

Als een lucht van de Provence


Aromatische kruiden hebben onze gerechten altijd vergezeld. Bekend om hun voedings- en geneeskrachtige waarde, worden ze ook gebruikt voor hun geur. Vandaag de dag, gedreven door de vegetarische en veganistische trend, is dit soort kruiderij een kostbare bondgenoot om onze groenten een originele smaak te geven. Aromatische planten en kruiden zijn in staat smaak toe te voegen aan de gezondste recepten en minder gezonde voedingsmiddelen met succes te vervangen. Het idee achter deze sfeer is om een plantenbak voor kruiden voor te stellen die rechtstreeks in het keukenmeubilair is geïntegreerd. Dit originele idee heeft uiteindelijk de hele stijl van deze keuken beïnvloed: kleuren geïnspireerd door de natuur, materialen uit de minerale wereld en een ruimte badend in het licht. Terwijl de groene geest regeert op deze plek, wordt modern comfort niet vergeten. Met zijn inbouwapparatuur en inrichtingsoplossingen is de Sfeer Mélia - Aromatic even mooi als praktisch.

De Sfeer Mélia - Aromatic is een originele keuken die niet onopgemerkt blijft. De U-vormige indeling neemt deze grote woonkamer over en creëert een nieuwe ruimte in dit moderne huis. Deze open keuken biedt een grote hoeveelheid opbergruimte met enerzijds volumes gewijd aan keukengerei en accessoires en anderzijds meubels ontworpen voor het opbergen van serviesgoed en decoratie. Nog verrassender is het feit dat dit model een geïntegreerde plantenbak in de credenza heeft om een overdekte moestuin te creëren. De elementen van de Aromatique ambiance zijn aangekleed met fronten in verschillende kleuren voor een unieke look. Deze keuken heeft een prachtig werkblad in leisteen kwarts. Dit type materiaal is nog resistenter dan steen of hout en vergt geen bijzonder onderhoud, zodat het perfect geschikt is voor deze strategische locatie. De keuken is goed uitgerust, met alle gebruikelijke apparatuur zoals oven, magnetron en koelkast geïntegreerd in een kastenblok.

 

Eén keuken, drie kleuren


Bij het decoreren is het altijd raadzaam niet meer dan drie kleuren te gebruiken om de harmonie te bewaren. Deze keuken is daarin geslaagd, met een goed uitgebalanceerd trio kleuren. Wit is het eerste: het creëert een neutrale basis die de kamer verlicht. Dan komt Genua groen, een vrij donkere tint die aan de plantenwereld doet denken. In combinatie met wit wordt dit groen zachter en wint het aan stijl en goed humeur. Om deze decoratie af te maken, voegt zwart zijn korreltje zout toe. Op het werkblad, een deel van het meubilair en op de wandinstallatie zorgt deze intense kleur voor het decoratieve en designaspect van een keuken die helemaal bij de tijd is. 

 

Een nieuwe aanpak 

 

Resoluut gericht op de woon- en eetkamer, is deze keuken georganiseerd rond een op maat gemaakte kast die een precieze ruimte afbakent en toch het principe van openheid behoudt. Dankzij zijn niet-lineaire hoogte kan dit meubel, origineel in zijn ontwerp, aan verschillende verwachtingen voldoen: het bevat talrijke opbergruimten zonder de kok af te zonderen en het biedt een credenza aan de kant van de gootsteen om tegen spatten te beschermen. Laten we tot slot de kruidentuin niet vergeten, ook op het dressoir, die de manier van koken verandert en een uniek decoratief en olfactorisch universum creëert. 

 

Opbergruimte voor en achter

 

Wat is het recept voor een opgeruimde keuken? De Sfeer Mélia - Aromatic biedt tal van oplossingen voor een omgeving die zich aanpast aan het dagelijkse leven. Wat de keuken betreft, vertrouwen wij op een reeks laden en kasten waarin al het keukengerei met een gerust hart kan worden geordend. Dankzij de hoekopstelling met draaibare legplanken wordt ruimte bespaard. Deze keuken is ook voorzien van binneninrichtingen zoals een opbergruimte voor theedoeken en sponsjes of voor flessen en specerijen. Het kastmeubel zorgt voor de organisatie van de proviand dankzij de volledige uittrekbaarheid van de interne laden. Dit originele geheel van oplossingen, te combineren volgens uw ideeën en wensen, stelt u in staat alle mogelijke combinaties te bedenken.

 

Kom en ontdek de originele Sfeer Mélia - Aromatic keuken en de andere inbouwkeukenmodellen in onze showrooms. Aarzel niet om gebruik te maken van het advies van de ontwerpers van Mobalpa. Zij zijn er om uw project te verfijnen en al uw vragen te beantwoorden, van prijs tot levering.