Sfeer Scenario
Keuken Sfeer Scenario RVS decor U-vormige lay-out VP
50

SCENARIO

De combinatie van professioneel ogend inox met het zachte donkergroen van Fenix geeft deze keuken een elegante, mannelijke sfeer. De open ruimte wordt begrensd door glazen wanden die op een geheel van maatwerk woonkamermeubels zijn gemonteerd.

Niobe-fronten in laminaat met RVS-effect, Neho-grepen in inox geborsteld.
Luxe Fenix®-laminaat werkblad in verde Comodoro.
Meubels op maat in gestructureerd helder cement melamine en gevernist mat g rafiet melamine.

KeukenSCENARIO

De combinatie van professioneel ogend inox met het zachte donkergroen van Fenix geeft deze keuken een elegante, mannelijke sfeer. De open ruimte wordt begrensd door glazen wanden die op een geheel van maatwerk woonkamermeubels zijn gemonteerd.

Zullen we het even over de prijs hebben?

Deze inplanting vanaf 8 205 €

  • Keuken Sfeer Scenario solution prix
  • Keuken Sfeer Scenario solution prix plan

Oppervlakte 10,92 m²8 205 €

Inplanting in L

Details van de prijs

Hou je van deze sfeer?

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

De voordelen van een Sfeer Scenario

Vind uw favoriete modellen

Mijn favorieten

Tot in het oneindige aanpassen

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

Uniek zoals jij

  • Duurzaam gemaakt
  • Project op maat

Ontdek deze sfeer in het verkooppunt

Kom naar de winkel

Ideaal voor het bekijken en aanraken van materialen, kleuren en inplantingen!

“Onze keuken is een integraal onderdeel van ons bouwproject”

Keuken  modern, functioneel

We gaan naar Wallonië waar we binnenkijken in het nieuwe huis van Alizée en David. Ze wilden één grote leefruimte met keuken, woonkamer en eetkamer. Hun verlanglijstje? Open ruimte, veel licht, modern, functioneel. 

Andere keukenmodellen

  • Sfeer ImagineKeuken Sfeer Imagine Mat terracotta

Een lange keuken met de sfeer Scenario

Optimaliseer de ruimte dankzij een originele indeling.

 

Een doordachte opstelling

De sfeer Scenario is een keuken die elk plekje in deze grote ruimte optimaal benut. We hebben voor deze keuken met een hoekopstelling gewerkt om geen afbreuk te doen aan het gevoel van ruimte in de woonkamer. In plaats van een centraal kookeiland is er in dit huis voor een originele oplossing gekozen: een lange keuken met een halfopen effect om de oorspronkelijke ruimte te behouden en toch alle voorzieningen voor een echte chef-kok te bieden.

 

Hoe richt je een lange keuken in?

Een lange keuken lijkt in eerste instantie een beperking. Het kan echter een unieke en sublieme ruimte worden door valkuilen, zoals een gangeffect, te vermijden. Om een lange keuken optimaal in te richten, is het van belang om eerst met het ruimtegevoel aan de slag te gaan. Hier gebruikt de sfeer Scenario metalen legplanken om hoge volumes te creëren, zonder de hele kamer te verzwaren. De lineaire opstelling blijft luchtig dankzij de discrete aanwezigheid van goed gekozen bovenkasten. Kleuren spelen ook een rol als u een lange keuken moet inrichten. Bij de sfeer Scenario wordt een zone van de lineaire opstelling afgebakend dankzij een groen modulair paneel aan de muur. Dat kleuraccent is noodzakelijk om eentonigheid tegen te gaan en zorgt tegelijk voor wat extra karakter. Al deze tips voorkomen het effect van een smalle gang en maken van de keuken een aangename en functionele ruimte.

 

Een glazen scheidingswand om de ruimte te herdefiniëren

Een glazen scheidingswand is nog steeds een aantrekkelijke meerwaarde voor een interieur. Dit glaswerk, geïnspireerd op kunstenaarsateliers, maakt het mogelijk om ruimtes in huis af te bakenen en toch voor voldoende licht te zorgen. Daarom wordt glaswerk vaak gekozen wanneer er een ruimte zonder ramen moet worden gecreëerd. Het voorkomt dat de persoon die in de keuken werkt zich geïsoleerd zou voelen door een muur. Zo kan hij of zij blijven deelnemen aan het gezinsleven, zelfs zonder een centraal kookeiland. Deze oplossing is uitermate geschikt voor een lange keuken. Er ontstaat namelijk een gevoel van ruimte, met behoud van opbergruimte in het onderste gedeelte. Aan de kant van de woonkamer houdt een glazen wand voor een deel de geluiden en geuren uit de keuken tegen. De verschillende opbergmeubels benadrukken de scheiding nog meer. U kunt al uw serviesgoed, maar ook enkele decoratieve voorwerpen in de open nissen plaatsen. Op deze manier gaat er geen ruimte verloren! De glazen scheidingswand heeft nog een niet te onderschatten troef. Het is een zeer populaire interieurtrend die nog een mooie toekomst voor zich heeft.

 

Roestvrij staal, een kleur met professionele uitstraling

De keuken van de sfeer Scenario geeft een prominente plaats aan de kleur van roestvrij staal door deze op de deuren te gebruiken. De kleur is niet willekeurig gekozen. Deze keuken is een knipoog naar professionele keukens. De gelamineerde fronten met rvs decor zijn stevig en gemakkelijk te onderhouden. In tegenstelling tot echt roestvrij staal blijven er geen vingerafdrukken achter. De Muse-grepen in de kleur mat antraciet versterken de professionele uitstraling van deze keuken. Het werkblad heeft een groot oppervlak om op een comfortabele manier te kunnen koken. Net erboven vormt een modulair paneel een leuke aanvulling voor de keukenachterwand. Bovendien is al uw favoriete keukengerei steeds binnen handbereik. De keuken is tot slot uitgerust met handige voorzieningen zoals de wijnkast en de kookplaat zonder omranding.

 

Inrichtingselementen om het leven gemakkelijker te maken

De bijzondere indeling van een open keuken vraagt wel enige toegevingen. Toch laat de keuken van de sfeer Scenario zien dat de ruimte optimaal benut kan worden zodat u uw keuken georganiseerd kunt houden. In deze oplossing zijn ook verschillende elementen geïntegreerd die specifiek zijn voor Mobalpa. Er is de bovenkast met nis die het interieur verfraait en de kast met dubbele functie die zich aanpast aan uw opbergbehoeften (bijv. houten snijplanken en flessen). De overige elementen bieden u nog meer mogelijkheden om de keuken optimaal in te delen. In de diepe schuifladen kunnen de houten Woodtrend-compartimenten gestapeld worden om alles zo goed mogelijk te ordenen. De hoekonderkast met legplank maakt het mogelijk om de hoek optimaal te benutten, terwijl het rolluikmeubel kleine apparaten verbergt en ze toch binnen handbereik houdt.

 

Kom deze lange keuken van de sfeer Scenario, en alle andere volledig uitgeruste keukens, ontdekken in onze showrooms.