De mobalpa-pluspunten

Omdat comfort Mobalpa bijzonder aan het hart ligt, zijn onze keukens tot in de kleinste details doordacht om u optimale ergonomie te bieden en de duurzaamheid, die u verwacht.

AANPASSING

KLEINE DETAILS EN GROOT COMFORT

Omdat comfort Mobalpa bijzonder aan het hart ligt, zijn onze keukens tot in de kleinste details doordacht om u optimale ergonomie te bieden en de duurzaamheid, die u verwacht.

Onze ideeënmannen bedenken steeds innovatievere oplossingen en talrijke standaarduitrustingen, die bij het dagelijkse keukenwerk het grote verschil uitmaken.

 • Uitgeruste lades van de serie

  De Mobalpa-lades zijn standaardmatig uitgerust met ons exclusieve en gepatenteerde systeem van aanpasbare iPractis-vakken. U deelt uw lades naar uw behoeften in voor uw kookgerei of voor het bestek of voor de kleine praktische accessoires. iPractis is aangepast aan ieder gebruik.

 • Bovenmeubels, het detail dat het verschil uitmaakt

  Bij Mobalpa-bovenmeubels is 2 cm ruimte voor installaties voorzien, maar deze blijft onzichtbaar onder het meubel. Er is geen aanrechtwand of paneel nodig om de spleet onder het meubel te verbergen, want ze is er niet.

 • Meubelpoten, die 200 kg kunnen dragen. 

  U wenst een werkblad in steen, of alle braad- en kookpannen veilig op te bergen?

  Bij Mobalpa kan elke meubelpoot een last van 200 kg dragen

1
2
3
 • 1 Bondig in het meubel geïntegreerde spots

  Is uw keuze op verlichte bovenmeubels gevallen? Bij Mobalpa zijn, voor een perfecte esthetiek, de LED-spots bondig geïntegreerd in de meubels.

   

  2  Geremde scharnieren

  Omdat het openen en dichtdoen van een deur de meest frequente handeling in een keuken is, werden bij Mobalpa geremde scharnieren getest en goedgekeurd voor 200 000 openingen en deze hebben 25 jaar garantie.

 • 3 Heel zacht openen en sluiten van de lades

  De demper Air-Stop, waarmee de lades en schuifkasten van Mobalpa standaardmatig zijn uitgerust, zorgen voor een geruisloos sluiten. Dit system met lucht gebruikt geen silicone, zodat geen lekkagerisico bestaat. Niets in de lade beweegt, noch bij het sluiten, noch bij het openen, want ze zijn eveneens uitgerust.

 • Meubels in de fabriek gemonteerd

  Bij Mobalpa worden de meubelrompen in de fabriek gemonteerd, d.w.z. ze zijn in onze fabricatiebedrijven gedeuveld, gelijmd en in elkaar gezet.  Het belangrijkste voordeel is de zeer grote duurzaamheid van het product.

 • Een uitgebreide keuze aan handgrepen zonder meerprijs

  Omdat de keuze deel uitmaakt van onze prioriteiten, is de prijs van onze handgrepen inbegrepen in de prijs van uw keuken.

 • RUIMTEWINST

  Binnenkanten van de lades met rechte kanten

  Anders als de schuine wanden, die vaak voorkomen, zijn de binnenkanten van de Mobalpa-lades recht, om het opbergen te vergemakkelijken en het bruikbare volume te vergroten

Bevalt dit dossier u?

Moet u ook lezen